VitalHealth Software verstuurt regelmatig nieuwsberichten over onderwerpen als product releases, nieuwe partnerships, nieuwe klanten of deelname in zorggerelateerde events. Hieronder vindt u een overzicht van de pers- en nieuwsberichten uitgegeven door VitalHealth Software, eventueel in samenwerking met onze klanten en partners.

THOON kiest VitalHealth voor multidisciplinaire zorg

Bij zorggroep THOON staat een goede samenwerking tussen ketenpartners centraal, met name bij zorg voor de chronisch zieke patiënt. De zorggroep bedient in de regio Twente een populatie van zo’n 414.000 ‘patiënten’, waarvan ruim 55.000 een chronische aandoening hebben. De groep ondersteunt deze mensen door gebruik te maken van multidisciplinaire eHealth-oplossingen, waaronder het Regionaal eHealth Platform van VitalHealth. De cloud-based oplossing is al sinds 2013 actief bij THOON. Recent is de samenwerking verlengd tot eind 2018.

Het door THOON gebruikte ‘KOS’ (Ketenzorg Ondersteunend Systeem) is gebaseerd op het VitalHealth Platform en bevat zorgprogramma’s voor Diabetes, COPD, CVRM en kwetsbare ouderen. Verder maakt de zorggroep gebruik van het patiëntenportaal e-Vita voor zelfmanagement. Thoon ondersteunt de chronische zorg voor één van de grootste patiëntenpopulaties in Nederland en is recent gestart met het gebruik van de BI-tool Insight, om de zorg hiervoor te analyseren.

Meer weten over onze oplossingen?

Direct demo aanvragen
Vitalhealth Software

Software for Collaborative Health Management