VitalHealth Software verstuurt regelmatig nieuwsberichten over onderwerpen als product releases, nieuwe partnerships, nieuwe klanten of deelname in zorggerelateerde events. Hieronder vindt u een overzicht van de pers- en nieuwsberichten uitgegeven door VitalHealth Software, eventueel in samenwerking met onze klanten en partners.

Zorggroepen Zeeuws-Vlaanderen kiezen VitalHealth voor ketenzorg

Bij Zorggroep Nucleus, Stichting MaeTri-X, Stichting en Zorggroep Axel Zaamslag staat een goede samenwerking centraal. De zorggroepen bedienen de regio Zeeuws-Vlaanderen met een populatiegrootte van zo’n 105.000 inwoners. Daarvan hebben er ruim 15.000 een chronische aandoening. Zorgverleners en patiënten worden ondersteunt met multidisciplinaire eHealth-oplossingen, waaronder het eHealth Platform van VitalHealth. De cloud-based oplossing was al sinds 2014 bij de zorggroepen in gebruik via een derde partij. Recent is de samenwerking rechtstreeks gecontracteerd en verlengd tot eind 2020.

Onderdeel van het eHealth Platform is het keteninformatiesysteem (KIS). Dit zorgplatform ondersteunt zorgprogramma’s voor Diabetes, COPD, CVRM, Astma en Hartfalen. De Zeeuwse zorgengroepen beheren een grote patiëntenpopulatie in Nederland en hebben daarom sinds het begin van dit jaar de Business Intelligence-toepassing Insight tot hun beschikking. Met deze toepassing kunnen zij de data rond zorg analyseren, verbeteren en rapporteren. Dit biedt de zorggroepen in Zeeuws-Vlaanderen tevens de mogelijkheid om de gehele populatie in beeld krijgen door casefinding. Casefinding is gericht op het bepalen van de juiste doelgroep, vroegsignalering en snellere diagnostiek.

Meer weten over onze oplossingen?

Direct demo aanvragen
Vitalhealth Software

Software for Collaborative Health Management