Nieuws

Philips VitalHealth verstuurt regelmatig nieuwsberichten over onderwerpen als product releases, nieuwe partnerships, nieuwe klanten of deelname in zorggerelateerde events. Hieronder vindt u een overzicht van de pers- en nieuwsberichten uitgegeven door VitalHealth Philips, eventueel in samenwerking met onze klanten en partners.

Philips VitalHealth bij BNR over technologische ontwikkelingen in de thuiszorg

In een speciale aflevering van ‘Techniektour’, over de techniek achter de thuiszorg, vertelt Laurens van der Tang, CEO Philips VitalHealth, over het uitwisselen van patiëntgegevens en de technologische ontwikkelingen in de thuiszorg.

“Veel systemen die de laatste 20-30 jaar zijn ontwikkeld, zijn echt ontwikkeld voor één specifieke zorginstelling. Terwijl er in werkelijkheid vaak meerdere zorginstellingen betrokken zijn die allemaal een stukje van de zorg doen”, aldus Laurens van der Tang. “Het gaat er om dat je zo’n zorgnetwerk rondom iemand die thuis is en zorg nodig heeft optimaal faciliteert.”

 
Moderne technologie is nodig om de zorgkosten in de hand te houden, zodat we goede zorg voor iedereen beschikbaar kunnen houden.
Laurens van der Tang, CEO Philips VitalHealth 

Luister naar het hele gesprek (12.00 - 19.00 min.)

w5e4zj1for

In ‘Techniektour’ gaat BNR elke week op pad door Nederland om te kijken welke impact techniek heeft op onze samenleving en hoe techniek bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen

Meer weten over onze oplossingen?

Direct demo aanvragen