Evenementen

Openingsmanifestatie e-healthweek 2019, Louwman Museum

Ook nieuwsgierig naar de bijzondere wereld waarin u op 21 januari wordt ondergedompeld? Wij heten u en zo’n 2000 overige belangstellenden van harte welkom op de grote Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2019 in Den Haag, waar Philips en Philips VitalHealth hoofdsponsors zijn. Ontvang van diverse keynotes en een reeks aan zij-sessies en workshops bruikbare inzichten en handvatten én ontdek op het innovatieplein de werkende oplossingen waarmee de gezondheidszorg haar toekomst implementeert en veilig stelt.

Is de e-healthweek Openingsmanifestatie iets voor u?

Tijdens dit ICT&health Openingsmanifestatie wordt invulling gegeven aan de ‘HOE’ van de opschaling van de zorg. Dat technologie daarin een belangrijke rol speelt is onontbeerlijk. Maar innovatie gaat verder dan alleen technologie. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, snellere informatiedeling, betere diagnose, tijdbesparing, samenwerking tussen organisaties onderling en met de patiënt. Als ook in het verzilveren van maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

Waarom mag u de openingsmanifestatie niet missen?

  • Spelregels voor financiering via overheid, banken en zorgverzekeraars
  • Randvoorwaarden om uw zorgorganisatie duurzaam op te schalen
  • Handvatten om met uw zorgorganisatie verantwoord te innoveren
  • Tools om succesvol met de implementatie aan de slag te gaan
  • Tips over nieuwe werkvormen die administratielasten verlichten
  • Ideeën voor oplossen personeelstekorten, verzilveren van kansen
  • Kennis en kunde over de actuele wetten en regelgeving – wat is nieuw!

Dit en nog héél veel meer onder het genot van hapjes en drankjes en de exclusieve ambiance van het chique Louwman Museum in Den Haag.

Voor wie? 1e-, 2e- en 3e-lijnszorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht, Hoofden inkoop/financiën /investeringen en ICT, Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Overheid, Patiënten, Wetenschappers, Zorg gerelateerde bedrijven en vele overige belangstellenden..
Wanneer?
Maandag 21 januari 2019 van 8.30 – 18.30 uur
Waar?
Louwman Museum, Den Haag
Kosten?
Deelname is kosteloos

Aanmelden

Tickets voor de exclusieve Openingsmanifestatie (t.w.v. 395,-) zijn zolang de voorraad strekt voor iedereen gratis! Wacht daarom niet met uw inschrijving, want de aanmeldingen gaan snel en er zijn slechts beperkt tickets beschikbaar!

Klik hier voor gratis toegangMeer weten over onze oplossingen?

Direct demo aanvragen