Europese Unie - OP Oost

VitalHealth Software ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):

PROTEGER is een ‘Personalised Health Management’-zorgconcept voor chronische patiënten. Een telecoach (lees: dokter) draagt via dit programma zorg voor de chronische patiënt. De gezondheidscoach is complementair aan de bestaande zorg, omdat in veel ontwikkelingslanden controle en preventie niet aanwezig is.

Belangrijke doelen van Proteger zijn:

  • Zorg voor de chronisch zieke faciliteren ongeacht de geografische locatie van de patiënt;
  • Intensiveren van zelfmanagementcapaciteiten;
  • Verbeteren van de kwaliteit van chronische zorg en de veranderingen die hiermee samengaan;
  • Bevorderen van positieve ervaringen van de patiënt;
  • Verhogen van kwaliteit van leven en de lichamelijke gezondheid.

In het kader van deze doelen wordt een App ontwikkeld. De PROTEGER App geeft de chronische patiënt diverse zelfmanagementfuncties, zoals berichtuitwisseling met een gezondheidscoach, inzage in gemaakte afspraken met de gezondheidscoach, het ingeven van vitale gezondheidsmetingen, het verkrijgen van geautomatiseerde adviezen op basis van gezondheidsalgoritmes en het vastleggen van doelen ter ondersteuning van gedragsverandering (in overleg met de telecoach).

Over OP Oost:

Het operationeel programma (OP) EFRO Oost-Nederland is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Overijssel en Gelderland en werkt aan structurele versterking van de economie. Oost-Nederland zet de EFRO-middelen in op innovatiestimulering en koolstofarme economie. Het doel is dat meer Oost-Nederlandse MKB-bedrijven meer omzet halen uit nieuwe producten.

 

Meer weten over onze oplossingen?

Direct demo aanvragen