VitalHealth Academy

Vergroot uw kennis

Waarom een training?

U werkt met onze eHealth-oplossing(en) en wilt dat uiteraard optimaal benutten. Een training biedt u daar alle mogelijkheden voor. Aansluitend op de veranderende zorg verandert onze software mee, via een training blijft u helemaal up-to-date. Onze trainingsprogramma’s bieden u inzicht in de mogelijkheden van de software binnen uw eigen organisatie, u leert alle ins en outs van de software en er is ruim gelegenheid om kennis te delen met ons en collega's uit de zorg. 

Voor wie?

Voor iedereen die met onze software in aanraking komt. Van POH’er tot huisarts en van kwaliteitsmanager tot behandelaar. De training is het ideale middel om snel aan de slag te kunnen. Wij maken onderscheid tussen beginners en gevorderden zodat de training op uw niveau aansluit. 

Trainingsprogramma’s 

Wij bieden trainingsprogramma’s aan voor VitalHealth QuestManager en het Regionaal eHealth Platform, waaronder het VitalHealth KIS en Zelfzorg Platform e-Vita. Onze trainingen voor het Regionaal eHealth Platform zijn geaccrediteerd door de NVvPO. U kunt kiezen voor ons standaard trainingsprogramma, bijvoorbeeld om u te ondersteunen wanneer u start met een nieuwe Module maar ook bij nieuwe releases. Tevens bieden wij ook maatwerktrainingen die in nauw overleg met u worden samengesteld. 

De trainingsprogramma’s worden zowel op locatie (incompany) als op ons kantoor in Ede aangeboden en kunnen zowel individueel als klassikaal worden gegeven. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

Meer weten over onze oplossingen?

Direct demo aanvragen
Vitalhealth Software

Software for Collaborative Health Management