VitalHealth Care

De zorg voor uw cliënten gaat 24/7 door. De werkdruk is hoog, de tijd schaars. Administratieve rompslomp en trage communicatie met andere instellingen nemen vaak veel tijd in beslag. Tegelijkertijd wilt u niets anders dan de hoogste kwaliteit zorg aan uw cliënt blijven bieden door te beschikken over actuele medische gegevens. Een lastige spagaat, waar u niet een-twee-drie uit lijkt te komen.

Om de werkdruk te verlichten, communicatie over en met cliënten te verbeteren en uw tijd zo goed mogelijk in te richten, hebben wij het professionele zorgsysteem Philips VitalHealth Care ontwikkeld. Care maakt het mogelijk om cliëntinformatie centraal op te slaan en te beheren en deze gegevens met andere betrokken zorgverleners binnen de keten te delen.

 Philips VitalHealth Dashboard of Care

Ontwikkelen voor en door zorgprofessionals

Care is ontwikkeld in nauwe samenwerking met zorgprofessionals. Zo komt het tegemoetkomt aan wensen van zorgverleners en cliënten voor een elektronisch cliëntendossier: Care heeft een gebruiksvriendelijke insteek en is ontworpen met oog op het daadwerkelijk werkproces. De online webapplicatie voldoet aan alle eisen die door de overheid worden gesteld. Samen maken we het mogelijk de kwaliteit van zorg te verbeteren en zorgcommunicatie beter te laten verlopen binnen de VVT.

De software is gebaseerd op het platform van Philips VitalHealth, wat betekent dat het zich zonder een extra investering in development kan conformeren met huidige en nieuwe standaarden die aansluiting op het PGO en ketenzorg mogelijk maken. 

Divider

 

Voordelen van Care

Icon Check
Samenwerken met andere zorgaanbieders in de regio Icon Check Verbetert overdrachten 
Icon Check
Optimale ondersteuning tijdens het werk Icon Check  Ontworpen voor een overzichtelijke workflow
Icon Check
Vermijd overbodige administratie Icon Check   Beveiligde gegevensuitwisseling op basis van XML, CCD, HL7 FHIR, mail en web

Meer weten over Care?

Meer weten over onze oplossingen?

Direct demo aanvragen